Agenda

Zaterdag 25 mei 2019

“Week van de begraafplaats” op de begraafplaats Soerenseweg bij ons rouwcentrum in Apeldoorn

Kom naar onze rondleiding en wij vertellen er u alles over.

De gratis rondleiding begint om 19.00 uur.

Wij ontvangen u graag met een kopje koffie of thee.

Zondag 8 december 2018

Elke 2e zondag in december wordt Wereldlichtjesdag gehouden. Op deze dag, om 19.00 uur ‘s avonds, steken mensen over de hele aarde kaarsjes aan ter nagedachtenis aan, op welke wijze dan ook, overleden kinderen. De wereld wordt zo even letterlijk wat lichter voor mensen die een kind verloren hebben, en daarnaast is er het besef dat je niet alleen bent met je verdriet. www.wereldlichtjesdag.nl

(volgt) december 2019

Lichtjesavond 2019 op begraafplaats Moscowa te Arnhem.
Jaarlijks vindt op Begraafplaats Moscowa, Waterbergseweg 18 tussen 18.00 en 19.30 uur de Lichtjesavond plaats. Deze avond wordt georganiseerd door Uitvaartverzorging Kramer, DELA, Moscowa en de Eusebiusparochie.
Met de Lichtjesavond willen we mensen helpen herinneringen levend te houden. Door de gelegenheid te bieden samen te gedenken, zo aan het einde van het jaar, hopen wij met onze Lichtjesavond troost te bieden. We organiseren deze avond nu jaarlijks, omdat we merken dat het aan een behoefte voldoet. De Lichtjesavond is, ondanks het gemis en verdriet, een hele warme avond.

Tijdens de Lichtjesavond is iedereen welkom om dierbare(n) te herdenken. Het gedenkpark wordt sfeervol verlicht met kaarsen en fakkels. Nabestaanden ontvangen bij aankomst een kaarsje en kunnen een geschreven herinnering ophangen in de herdenkingsboom. Het Binnenstadskoor en doedelzakspelers verzorgen sfeervolle muziek. Voor een hapje en drankje wordt gezorgd en ook aan kinderen is gedacht.

Kerstavond

Ieder jaar is op kerstavond, 24 december, de begraafplaats aan de Soerenseweg te Apeldoorn van 18.00 tot 20.00 uur geopend. Deze avond is voor de mensen die op kerstavond nog even bij het graf van iemand die ze moeten missen willen zijn. Met een warm drankje en hapje staan we voor u klaar.

Agenda Rouwcentrum Apeldoorn